Spahić: Policija i inspekcija da reaguju na gužvu

Cetvrtak , 2020-11-05 | 12:05:24

Direktor Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) u Novom Pazaru Šefadil Spahić predložio je policiji i inspekcijskim službama u ovom gradu da reaguju povodom gužve građana koja je od ranog jutra ispred novootvorene prodavnice kompanije Lidl.


On je radiju Sto plus rekao da su rezultati PCR testova koje su danas dobili pokazali prisustvo korona virusa kod 10 pacijenata, što ukazuje na pogoršanje epidemiološke situacije.

“Trenutno sam na putu, ali čim sam čuo za gužvu ispred Lidla rekao mojim saradnicima da obaveste policiju i inspekcijske službe. Podsećam da u poslednjih sedam dana raste broj novoinficiranih građana, jer se većina ne pridržava epidemioloških mera”, rekao je Spahić.

On je istakao da pozdravlja otvaranje Lidlove prodavnice u ovom gradu i uopšte dolazak stranih kompanija, ali da apeluje na građane da se pridržavaju preporučene distance, da izbegavaju okupljanja i nose masku u zatvorenom prostoru.

Lidl je jutros otvorio prvu diskont prodavnicu u Novom Pazaru, a vrpcu su presekli predstavnici ove kompanije i zamenik gradonačelnika Igor Novović.

A.Bajrović


 

  • user thumb
    Adem

    Daj ne budite vise smijesni. Pa veceras 05.11. su vam puni svi lokali na setalistu u 22h. u zastakljenim delovima. Pa koja je razlika izmedju zastakljenog i zazidanog dela lokala, a sve zatvoreno? Puniji lokali nego pre mera.

Napiši komentar: