Bonić pred Ribnicu: Sportski je nadati se

Ponedeljak , 2020-09-14 | 16:06:23

Trener odbojkaša Novog Pazara Dragan Bonić rekao je danas da je Ribnica favorit u predstojećoj utakmici tih rivala u Kraljevu, ali da je sportski nadati se uspehu na startu takmičenja u Superligi Srbije.


"Ribnica ima novog trenera, s obzirom da je Boška Mačužića zamenio Milan Simojlović, a neke igrače koji su otišli nasledili su iskusni, poput tehničara Predraga Bićanina, te primača Ivana Todorovića i Aleksandra Veselinovića. Tu je i mladi Žarko Ubiparip, koji je stigao iz Kanade. Idemo da se nadigravamo i da pružimo maksimum", rekao je Bonić.

Novopazarci će u Kraljevu nastupiti bez primača Alije Bekrića, koji se sa juniorima Srbije sprema za Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Bonić će ove sezone na raspolaganju imati podmlađenu ekipu, koju predvode kapiten Aldin Zoranić na prijemu servisa, srednji bloker Marko Božović i libero Elvir Zuković.

U Pazar se tokom leta iz bijelopoljskog Jedinstva vratio Samed Prušević, a otišli su Benjamin Daca, koji je pojačao francuski Plesi Robanson, Luka Čubrilo (Vojvodina), Vanja Eremić (Crvena zvezda), Alen Didović i David Sabo.

U okviru prvog kola Superlige, Ribnica i Novi Pazar igraće sutra od 19 časova u Hali sportova u Kraljevu.


 

Napiši komentar: