Ugljanin razrešio dužnosti rukovodioce stranke

Ponedeljak , 2020-09-07 | 12:04:55

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin razrešio je dužnosti Izvršni odbor, generalnog sekterata i direktora stranke zbog neodgovornog odnosa prema svojim zaduženjima.


Osim njih, on je na sednici predsedništva razrešio centralni i izborne štabove ogranaka, kao i centralnu i izborne komisije ogranaka stranke.

Ugljanin je na toj sednici konstantovao njihovu lošu organizaciju, kao i da o najbitnijim pitanjima nije dobio odgovarajuće izveštaje.

„U ograncima izbornih štabova nije uspostavljena subordinacija od predizbornih aktivnosti i praćenja kvaliteta aktivnosti i rezultata rada, počev od prikupljanja potpisa, obuke biračkih odbora, pa do prikupljanja izbornih rezultata”, rekao je Ugljanin.

On je istakao da je koordinacija i informisanje članova organa stranke o izbornom procesu svedena na dobru volju, te da na taj naćin stranka dalje ne može.

SDA Sandžaka je trenutno deo vladajuće koalicije u Tutinu i Priboju, a u javnosti se nezvanično pominje da će to uskoro biti i u Novom Pazaru.


 

Napiši komentar: