Bondžulić: Pobedio je srećniji tim

Subota , 2020-08-15 | 22:12:41

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulić rekao je da je u Novom Pazaru pobedio srećniji tim i dodao da je današnji trijumf njegove ekipe veliki podstrek za nastavak sezone.


"Pobedio je srećniji tim. Mi smo bili bolji u prvom, a Pazar u drugom poluvremenu. Vratilo nam se sve što smo radili u minulom periodu. Šteta samo što nije bilo publike, iako bi nam tada bilo teže. Ovo je veliki podstrek za nastavak sezone", rekao je Bondžulić posle utakmice.

Fudbaleri Javora pobedili su danas u Novom Pazaru sa 3:2, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

"Upozoravao sa prethodne sedmice da je Javor opasna ekipa. Dobro smo otvorili, da bi Ivanjičani potom kaznili našu smušenost. Izjednačili smo, a u nastavku bili bolji i stvorili nekoliko šansi, koje nismo iskoristili. Neiskustvo nekih fudbalera u finišu nas je koštalo poraza", ocenio je trener Pazara Kenan Kolašinac.

Posle četiri odigrana kola, Javor ima šest, a Novi Pazar tri boda.


 

  • user thumb
    Beli

    Koliko ce da kosta gradjane Novog Pazara ovo igranje Rasima Ljajica? Koliko ce da dobiju sponzori poslova od grada bez tendera? Koliko su dobili prethodni sponzori FK od grada placeva i dozvola za zgrade da bi Rasim Ljajic pred izbore zamajavao pojedince uspesima fudbalskog kluba?

Napiši komentar: