SBB poklonio digitalnu televiziju i internet Kliničkom centru Kragujevac

Ponedeljak , 2020-07-27 | 14:13:11
Kompanija SBB uvela je besplatnu digitalnu televizijunsa više od 230 TV uredjaja i WiFi internet servis u Klinički centar Kragujevac, saopšteno je danas.

Vrednost te donacije SBB-a i SBB fondacije, samo u opremi, iznosi više od 60.000 evra."Od prošle godine, prema ugovoru o donaciji koji smo potpisali, postavljena je kompletna infrastruktura u Klinički centar Kragujevac, kako bismo olakšali boravak pacijentima u bolnici, naročito onima koji moraju tamo duže da borave. Usluge televizije i interneta su besplatno dostupne i svim zaposlenim, kao i posetiocima bolnice", izjavila je direktorka SBB fondacije Jovana Lukić.

Table sa obaeštenjem o nazivu SBB mreže i lozinkom, postavljene su unutar KC Kragujevac da bi se korisnici povezali.

Kompanija SBB je u saopštenju podsetila da je prošle godine počela digitalizaciju Kragujevca koja će svim njenim korisnicima omogućiti pristup digitalnoj televiziji i najbržem internetu u Srbiji, do 1Gbps, a Kragujevac postati šesti "Giga grad".

Kompanija SBB i Fondacija SBB su ove godine, tokom epidemije korona virusa, poklonili 600 litara medicinskog alkohola KC Kragujevac i uveli internet u COVID centar u Kragujevcu.
 

Napiši komentar: