Ljajić: Najčistija pobeda ikad

Nedelja , 2020-06-21 | 22:44:07

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i osnivač Sandžačke demokratske partije (SDP) Rasim Ljajić ocenio je večeras da je pobeda njihove liste na lokalnim izborima u Novom Pazaru najčistija ikad ostvarena.


On je u obraćanju pristalicama koje su slavile pobedu liste “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” kazao da je još na predizbornom mitingu najavio da će “pobeda biti ubedljiva”.

“Ovo je najčistija pobeda koju je iko ikad ostvario u Novom Pazaru. Nismo rekli niti jednu ružnu reč, niti jedan plakat iscepali nismo. O nama govore naši rezultati, imamo najbolje rezultate, najbolje ljude, članove, simpatizere”, poručio je Ljajić.

On je kazao da su izbori protekli mirno, a da je njihova lista, kako je kazao, pobedila na 90 odsto biračkih mesta.

“Nećemo se poneti u pobedi, pružićemo ruku svakome ko voli Novi Pazar i kome je on u srcu. Radićemo na društvenom miru, stabilnosti i dobrim komšijskim odnosima. Neće biti svađe, podela i mržnje, nikada to nismo propagirali i nećemo ni sada. Hoćemo da Novi Pazar bude mali Istanbul na Balkanu”, istakao je Ljajić.

Prema preliminarnim rezultatima, koje je objavila SDP, lista “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić” osvojila je preko 52 odsto glasova.

N. Kočović/A. Bajrović


 

Napiši komentar: