Kolašinac: Zamisli sprovedene u delo, mali problem povrede

Sreda , 2020-02-26 | 17:15:57

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je danas da su tokom pripremnog perioda gotovo sve zamisli sprovedene u delo, a da su manji problem predstavljale povrede nekih igrača.


"Spremno dočekujemo drugi deo takmičenja u Prvoj ligi Srbije. Ovih dana ozbiljnije ćemo se pozabaviti prvim rivalom u nastavku, a to je Zemun. Do ponedeljka bi sve trebalo da bude 'zategnuto'. Zadovoljan sam što podjednako dobro možemo da igramo u sistemima 3-5-2 i 4-4-2", rekao je Kolašinac na konferenciji za novinare.

Štoper Pazaraca Lazar Pajović izrazio je zadovoljstvo jer je defazivna linija Pazaraca uigrana, s obzirom da nije pretrepela velike promene.

"Dosta dobro smo radili tokom priprema. Atmosfera je odlična, a bez toga nema uspeha. Mi, domaći igrači, pružamo maksimalnu podršku novajlijama. Očekujem da se plasiramo u plej-of i da u tom delu sezone uhvatimo priključak sa timovima iz samog vrha", kazao je Pajović.

Ofanzivni vezista Novog Pazara Miloš Đokić najavio je da će ta ekipa u drugom delu prvenstva biti fizički spremnija.

"Poslednja kontrolna utakmica protiv Metalca u Gornjem Milanovcu pokazala je da je sve kako treba. Utisak je da trčanjem i zalaganjem možemo mnogo da napravimo. Jesenas su nam nedostajale dve sedmice priprema, ali sada smo to nadoknadili. Bićemo mnogo bolji na fizičkom planu", ocenio je Đokić.

Posle 23 kola, Novi Pazar je osmoplasirani u Prvoj ligi Srbije sa 32 boda.


 

Napiši komentar: