Tenderi vredni 780 miliona dinara

Petak , 2020-02-14 | 10:38:13

Planom javnih nabavki za 2020. godinu lokalna samouprava Novog Pazara planirala je da potroši blizu 780 miliona dinara na tenderima za izvođenje radova, kupovinu dobara ili obezbeđivanje usluga, saznaje radio Sto plus.


Najvredniji tender u ovoj godini biće za rekonstrukciju Osnovne škole “Desanka Maksimović” koja će koštati preko 184 miliona dinara, dok će 50 miliona dinara manje biti izdvojeno za sanaciju putne infrastrukture.

Procenjena vrednost javne nabavke za rekonstrukciju, dogradnju i izgradnju fiskulturne sale Osnovne škole “Rastko Nemanjić Sava” u Deževi je 72 miliona dinara.

Među većim tenderima su i oni za izgradnju terena u Borićima (11,3 miliona dinara), uređenje zgrade Gradske uprave i parkinga iza Nove lučne zgrade (po 10,8 miliona) i izgradnju platoa na Rekreacionom centru (10,1 milion dinara).

Kao i prethodnih godina, tender za nabavku električne energije za javnu rasvetu vredan je 66,6 miliona dinara, raznih energenata tri miliona dinara manje, a za nabavku struje za više potrošača oko 27,5 miliona dinara.

Prvobitnim planom javnih nabavki za prošlu godinu bili su predviđeni tenderi vredni 315 miliona dinara, ali je taj dokument doživeo 27 izmena i dopuna tako da su sve javne nabavke na kraju godine vredele preko 1,6 milijardi dinara.

N. Kočović


 

  • user thumb
    Mirsad

    SAd svi glasajte na izborima za Rasima Ljajica koji vam je srusio garaze iza Lucne zgrade od vasih para iz budzeta, koje ste jos kupili, a pustio je svoje finansijere da u Avnoj-a naprave tri zgrade bez i jednog parking mesta. Nagradite ga na izborima.

Napiši komentar: