Bačevac o pogibiji Bakana, Šešelj o Ugljaninu

Utorak , 2019-11-26 | 12:50:33

Poslanik Socijademokratske partije Srbije (SDPS) Muamer Bačevac pitao je danas Ministarstvo pravde zašto se devet meseci ne pokreće postupak o nesreći u kojoj je poginuo student iz Novog Pazara Ernad Bakan (19).


Bakan, student Visoke zdravstvene škole u Zemunu, stradao je početkom marta kada ga je, na pešačkom prelazu, u Ulici cara Dušana udario automobil kojim je upravljao Ivan M. (19).

“Ako već 237 dana traju predistražne radnje o slučaju čiji snimak je objavljen na svim portalima, koliko će trajati samo suđenje”, pitao je Bačevac .

U danu predviđenom za poslanička pitanja u Skupštini Srbije lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj je pitao šta će nadležni preduzeti povodom sastanaka i najavljenog udruživanja kandidata za premijera Kosova Aljbina Kurtija i predsednika SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina.

“Kakva je reakcija Vlade na ranije izjave Ugljanina da su Srbi za sve krivi, da su počinili genocid, da su krvnici, s obzirom da to slušamo od 2014. godine od kad on više nije ministar”, pitao je Šešelj.


 

Napiši komentar: