Borović: Sudjenje Jutki nije u razumnom roku

Petak , 2019-11-08 | 11:53:04
Član Predsedništva Narodne stranke advokat Borivoje Borović izjavio je danas se sudjenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki, optuženom za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, već ne odvija u razumnom roku, jer su "sudije koje su se plašile da presude rastegle postupak", saopšteno je danas iz kabineta stranke.

Borović, koji zastupa Mariju Lukić na sudjenju, kazao je da Jeličić nema "ni podršku aktuelne vlasti ni javnosti" i istakao da veruje da će sigurno biti osudjen.

"On nije samo slao poruke Mariji Lukić, ona je fizički dodirivana, čupana joj je kosa u kabinetu“, rekao je Borović tokom gostovanja na televiziji Prva.

Borović je istakao da ne postoji nijedan dokaz koji bi bio u prilog Jeličiću, a kazao je i da su svedoci koji su svedočili u njegovu korist na poslednjem sudjenju, kako je istakao, "dovedeni da lažu".

"Na sudjenju prisustvujemo defileu uplašenih svedoka koje je Jeličić zaposlio ili im dodelio parcele", ocenio je Borović.

Borović je naveo da su u telefonu Marije Lukić sve poruke koje joj je poslao Jeličić, pa i ona u kojoj je napisao "Ne možeš mi ništa, iza mene stoji Aleksandar Vučić", navodi se u saopštenju.


 

Napiši komentar: