Festival Stari grad u znaku muzike i šopinga

Utorak , 2019-07-09 | 13:48:24

Muzički festival Stari grad u Novom Pazaru ove godine biće održan 27. i 28. jula, a publika će uživati uz Mariju Šerifović i Tropiko bend, ali i u šopingu, kao novom segmentu ove manifestacije.


Direktor festivala Aladin Imamović rekao je radiju Sto plus da će posetiocima festivala osim dobre muzike biti ponuđena i mogućnost da kupuju po sniženim cenama, što će našem gradu vratiti imidž trgovačkog i regionalnog šoping centra.

“Naš cilj je da animiramo što više privatnih preduzetnika da svoje delatnosti prilagode potencijalnoj poseti turista i snize cene svojih proizvoda od 20 do 70 odsto. Ovo će sada biti muzički šoping festival, ali i eksperimentalni projekat koji će nadamo se iduće godine trajati i duže”, rekao je Imamović.

On je dodao da će se koncerti Marije Šerifović i Tropiko benda održati na gradskom šetalištu, kao i da će nastojati da se ovoj tradicionalnoj muzičkoj manifestaciji, u narednim godinama vrati i takmičarski deo.

Organizatori festivala, koji je osnovan 2004. godine, su Mass Entertainment Group i Kulturni centar, a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava Novi Pazar.

E.Đulović


 

  • user thumb
    Mirsad

    Vise ne dolazi 20 hiljada turista i nisu popunjeni svi smestajni kapaciteti ? Sad nova strategija, shopping...e ne bi se ti Imamovicu igrao da ga tvoja familija finansira. Nego malo Stari grad, malo svadbe i Djulistan i svima lijepo.

Napiši komentar: