Obrušio se plafon u vrtiću “Naše dete”

Petak , 2019-06-07 | 16:22:17

Plafon u jednoj od prostorija vrtića “Naše dete” Predškolske ustanove “Mladost” u Novom Pazaru obrušio se tokom noći zbog čega pojedini roditelji danas nisu mogli da ostave decu na čuvanje.


Jedan od roditelja, koji je dostavio fotografiju radiju Sto plus, kazao je da se brine za bezbednost deteta i da je srećna okolnost da se plafon obrušio tokom noći, kada je objekat bio prazan.

“U toj učionici boravi tridesetoro dece, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da se plafon sručio dok su ona tu. Ne osuđujem nikoga, ali apelujem na rukovodstvo te ustanove da obrati pažnju na stanje objekta, plafon se nije mogao obrušiti iz čista mira, verovatno je imalo nekih naprsnuća, nešto što je nagoveštavalo da se to može desiti. Bezbednost dece mora biti na prvom mestu”, izjavio je zabrinuti roditelj.

Direktorka PU “Mladost” Sabina Hoćanin nije odgovarala na naše pozive, već nam je u sms poruci poručila da je “zauzeta i da se možemo čuti kasnije tokom dana”.

Vrtić “Naše dete” nalazi se u blizini Osnovne škole “Bratstvo” u Ulici Stefana Nemanje. Izgrađen je 1977. godine i ima 560 kvadrata.

N. Kočović


 

  • user thumb
    Nermina

    Strašno je, da je ormar isti kao pre 25 godina. :/ Zar nije bilo novca za jedan novi ormar? Sramota za grad sa toliko mnogo dece i toliko malo vrtića i predškolskih ustanova. Za sve se nađe novca, osim za ono, za šta treba.

Napiši komentar: