Sutra oblačno, svežije, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom

Nedelja , 2019-05-12 | 20:49:47
U Srbiji će sutra biti oblačno i svežije, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, dok se obilnije padavine očekuju u severnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti umeren, povremeno jak, uglavnom istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od osam do 15, a najviša dnevna od 17 do 22 stepena Celzijusa.
U Beogradu će sutra biti oblačno i svežije, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar će biti umeren, uglavnom istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 15, a najviša dnevna oko 19 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će do petka biti oblačno i svežije sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom i lokalno velikom količinom padavina. Od subote se predvidja toplije sa retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 13. maj 2019:

Zbog promene vremena, biometeorološka situacija će biti nepovolјna. Osetlјivim osobama, a naročito hroničnim bolesnicima se preporučuje da smanje uobičajene aktivnosti i striktno poštuju savete lekara. Nervoza, reumatski bolovi i glavobolјa mogu biti izraženi u jačoj formi.


 

Napiši komentar: