Ljajić: Najava protesta u Sandžaku je neopravdana

Sreda , 2019-02-27 | 16:21:47

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio je danas da najava protesta u Sandžaku nema nikakvo opravdanje, a posebno što se to dogadja svega nekoliko dana posle posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Tutinu, gde su dogovorene višemilionske investicije, uključujući tu i izgradnju puta Novi Pazar – Tutin.


S druge strane, dodao je Ljajić, Vučićeva poseta Tutinu bila je "prva poseta jednog predsednika Srbije toj opštini u istoriji".

"Sandžaku je više nego ikada potrebna stabilnost i sveukupna normalizacija odnosa, koji su preduslov za njegov dalji ekonomski i socijalni razvoj.Niko ne spori da postoje problemi koje treba rešavati, ali su institucije ove zemlje mesto za to, a ne ulica i protesti", zaključio je Ljajić u izjavi za Betu.

Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je ranije danas da će narednih dana pozvati gradjane da zajedno sa poslanicima te partije izadju na ulicu i izraze nezadovoljstvo stanjem u zemlji


 

  • user thumb
    HARAKIRI

    Protesti neopravdani, a opravdano je da isti lesinari decenijama pljackaju i ponizavaju ovaj jadni narod.. . Cccc ovakvu glupost samo politicar moze da izjavi

Napiši komentar: