Vulićević: Novom energijom do pobede nad Spartakom iz Ljiga

Petak , 2019-02-08 | 13:42:22

Trener odbojkaša Novog Pazara Dejan Vulićević rekao je danas da veruje da će njegovi igrači pronaći novu energiju i da je to jedini način da ostvare dobar rezultat protiv gostujućeg Spartaka iz Ljiga, u utakmici drugog kola superligaškog plej-auta.


"Delujemo utučeno, ali verujem da će se stanje popraviti do subote. Rival ima ponajbolji timski duh i prepoznatljivu, obaveznu igru u odbrani, uz zaštitu bloka i flot servis, pa tako zadaju dosta problema mnogo boljim ekipama. Trener Vladimir Šarenac dugo vodi tim bez ekstra pojedinca, sa iskusnim Milanom Perićem i Gavrom Medurićem", naveo je Vulićević.

U mini ligi za plasman od sedmog do desetog mesta, sve četiri ekipe imaju po šest pobeda i 13 poraza, ali je Novi Pazar osmi sa 21, a Spartak iz Ljiga poslednji sa 17 bodova.

"Svi su u nezavidnom položaju, a pogotovo mi zbog loše igre kući. Neshvatljivo, ne znam da li je u pitanju pritisak kod igrača ili nešto drugo. Bez koncentracije teško je dobiti i mnogo slabijeg rivala od Valjeva 014 ili Spartaka iz Ljiga. Sve ekipe osciliraju i do poslednjeg kola vodiće se borba za opstanak", ocenio je Vulićević.

Novi Pazar i Spartak iz Ljiga igraju sutra od 18 časova u dvorani Pendik.


 

Napiši komentar: