Vučić: Uz Ljajića sam, ostaje u Vladi

Cetvrtak , 2018-11-01 | 13:32:55

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će stati uz potpredsednika i ministra Vlade Srbije Rasima Ljajića, jer nije narko diler.


"Biće u Vladi, nastaviće da radi normalno i tačka", rekao je Vučić za televiziju Prva upitan o optužbama šefa poslaničke grupe Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja koji je označio Ljajića kao vodju narko kartela.

Vučić je naveo da će stati uz Ljajića i uraditi sve ono što mnogi njegovi koalicioni partneri nisu uradili, kada su njega i njegovu porodicu napadali.

On je dodao da su njega od napada branili Ljajić, Aleksandar Vulin i ponekad Ivica Dačić, dok su drugi uglavnom ćutali i sakrivali se.

"Da, hoću sve ono što oni nikada nisu uradili kada sam ja u pitanju. Rasim jeste, jeste Vulin i ponekad Dačić. Svi drugi su uglavnom ćutali i sakrivali se. I kada su govorili da je moj brat vodja narko dilera, polja marihuane... Razne ludosti sam slušao. Niste tad pitali Rasima Ljajića hoće li da me zaštiti. Ili bilo koga drugog", kazao je Vučić.

Vučić je rekao da je video ljude u njegovoj Srpskoj naprednoj stranci "koji su mnogo osetljivi na sitnice", a "na krupne stvari kada nije njihova koža u pitanju, uglavnom ne reaguju".

"Ali ja sam tu da zaštitim sve. Moj posao je da zaštitim sve, da se borim za sve koji rade dobro, vredno i mraljivo. Mene ne boli to što me neki ne brine, zato što je to ljudska priroda. Ljudi gledaju da se izvuku iz svakojakih sukoba. Zato je veoma je mali broj politčara koji dobijaju glasove naroda, jer mali je broj njih koji se bore i ne beže", zaključio je Vučić.


 

  • user thumb
    Mirsad

    Hahahaha a ja mislio da ces da ga maknes...kakvo iznenadjenje? A jesi li video predsednice snimak pokusaja ubistva bez posledica po pocinioca? Ima li to predsednice u Kolumbiji ili Meksiku ili samo u "Evropskom Novom Pazaru?"

Napiši komentar: