Nickelodeon Play i omiljeni dečiji junaci u Telenoru

Petak , 2018-09-21 | 12:36:20
Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji i regionu centralno - istočne Evrope koji nudi Nickelodeon Play, mobilnu aplikaciju najpopularnijeg dečijeg kanala Viacom grupe, saopštila je danas ta kompanija.

Aplikacija koja je osvojila nagradu "Emi" za izuzetno dostignuće u interaktivnim medijima, omogućiće korisnicima da omiljene crtaće, serije, i brojne originalne igrice i zabavne sadržaje koriste kad god i gde god požele, na mobilnim uredjajima.

Nickelodeon Play sadržaće više od 150 epizoda crtanih filmova poput "Patrolne šape", "Sundjer Bob Kockalone", "Razvali igru", "Alvin i veverice", a svi video sadržaji dostupni su na srpskom jeziku, bez reklama, i predstavljaju potpuno bezbedno onlajn okruženje za decu, ističe se u saopštenju Telenora.

Najmladja publika ima priliku da putem aplikacije gleda odredjene premijere sedam dana pre prikazivanja na kablovskoj televiziji.

"Radujemo se partnerstvu sa Telenorom i što ćemo korisnicima u Srbiji po prvi put omogućiti pristup video striming sadržaju Nickelodeona", izjavio je viši potpredsednik i generalni menadžer za VIMN u centralno-istočnoj Evropi i Izraelu Bartoš Vitak.

Izvršni direktor marketinga Telenora Srbija Saša Filipović je rekao od kada je Nickleodeon Play deo Telenor digitalnog ekosistema, najmladji korisnici imaju priliku da uživaju u sadržaju koji je namenjen njihovom uzrastu, a roditelji ne moraju da brinu jer se sa tom aplikacijom obezbedjuje sigurno internet okruženje za njihovu decu.

"Telenor korisnici su prvi u regionu kojima je aplikacija dostupna i u potpunosti je prilagodjena tržištu. Na ovaj način, nastavljamo da unapredjujemo sadržaj koji nudimo, a samim tim i korisničko iskustvo", rekao je Filipović.

Nickelodeon Play korisnicima Telenora dostupan je u okviru Total 2, 5 i 10 paketa kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade.

Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju i probno koriste aplikaciju 30 dana, nakon čega je cena tarifnog dodatka 195 dinara.

Nickelodeon Play se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10GB interneta za korišćenje aplikacije.


 

Napiši komentar: