Novi Sad: Završen 18. Egzit, treće noći festivala oko 53.000 posetilaca

Ponedeljak , 2018-07-16 | 11:37:16
Nastupom di-džejeva Martina Geriksa, Mahmuta Orhana i Dejvida Gete, jutros je u Novom Sadu završen 18. Egzit a po procenama organizatora, treće noći je na Petrovaradinskoj tvrdjavi bilo oko 53.000 posetilaca.

Sjajna atmosfera poslednje noći vladala je na celoj Petrovaradinskoj tvrdjavi, a najvatrenije je bilo na glavnoj bini (Main stage), gde je nastupao di-džej Dejvid Geta (David Guetta).
Geta je na binu izašao oko pola tri ujutru, a na istoj bini su nastupili pre njega popularni Martin Geriks (Garix), pa zatim Mahmut Orhan.

Egzit je završen u ranim jutarnjim satima na elektronskoj bini Dens areni (Dance Arena), a poslenja je pred publiku izašla Nina Krevic (Nina Kraviz), čiji nastup počeo u 6.00 ujutru.
Fjužn bina (Fusion bina) bila je sinoć jedna od glavnih, jer je neverovatnu i energičnu žurku napravio bend Ejžn dab fondejšn (Asian Dub Foundation).

Oko 40 bina nudilo je neprestanu zabavu tokom četiri dana trajanja Egzita a održavane su i muzičke konferencije, na kojima je učestvovalo mnoštvo di-džejeva i muzičkih producenata.

Organizatori Egzita su pozvali sve ljubitelje muzike da dodju i na njihov četvrti "Si dens" (Sea Dance) festival 31. avgusta u crnogorskom letovalištu Buljarice, a najavili su i novi festival koji će pod nazivom "No Slip" (No Sleep) biti održan u novembru u Beogradu.


 

Napiši komentar: