Ove godine na Egzit festivalu ponovo kartice za plaćanje

Ponedeljak , 2018-07-09 | 12:59:41
Kartica za plaćanje (Festival Payment Card) biće i ove godine zvanično i jedino sredstvo plaćanja pića, hrane i ostalih proizvoda na Egzit festivalu koji počinje u četvrtak u Novom Sadu, saopštili su danas organizatori.

Kako su objasnili, pri kupovini dovoljno je prisloniti karticu na obeleženo mesto na aparatu, a iznos pića, hrane ili suvenira automatski će biti umanjen sa kartice.

Kartica za plaćanje biće dostupna na svim uplatnim mestima na festivalu i u festivalskom kampu na plaži Štrand.

Pri registraciji za karticu potrebno je uplatiti depozit od 125 dinara, a taj iznos biće vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala.

Iz Egzita poručuju da postoji i mogućnost da se na njihovom sajtu posetioci registruju i ostvare popuste od deset do 16 odsto na cene pića na festivalu, ali u tom slučaju depozit im neće biti vraćen prilikom refundacije.

Minimalan iznos za prvu uplatu je 500, a maksimalan iznos je 30.000 dinara.

Egzit festival biće održan od 12. do 15. jula, a nastupiće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, French Montana, Ziggy Marley, Fever Ray i mnogi drugi.Kamp festivala Egzit i ove godine na plaži ŠtrandFestivalski kamp Egzita (Exit) biće postavljen na gradskoj plaži Štrand na Dunavu, čuvenom novosadskom kupalištu, a biće udaljen 20 minuta hoda od Petrovaradinske tvrdjave, saopštili su danas organizatori.

Kamp će biti otvoren od utorka do 17. jula, a posetioci pored mesta mogu da iznajme i kampersku opremu. Festival je obezbedio i "luks šatore", ali su oni već rasprodati.

Kamperi će moći da koriste zatvorene tuševe sa toplom vodom, toalete, lavaboe, a biće dostupna raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uredjaja, brojni kreativni sadržaji, a o njima će brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

Ljubitelji fudbala moći će da prate utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu na velikom LED ekranu u okviru posebne zone koja će biti otvorena za sve posetioce Egzita sa narukvicom.

Organizatori su pripremili i poseban prostor za odmor i opuštanje u Nargila čil zoni (Nargila Chill Zona) koja je smeštena ispod baldahina.


 

Napiši komentar: