Šta poseduju Zukorlić, Ugljanin i gradonačelnik

Ponedeljak , 2018-06-11 | 12:18:13
Predsednik SPP Muamer Zukorlić, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i predsednik BNV Sulejman Ugljanin i njihovi najbliži srodnici vlasnici su imovine vredne nekoliko stotina hiljada evra, objavio je KRIK.

 

Istraživanje koje je taj portal sproveo sa lokalnim novinarima u Novom Pazaru pokazalo je da Biševac mesečno prima 91.268 dinara i naslednik je dve trećine zemljišta u Varevu vrednog 32.000 evra.

 

Biševac stanuje u 185.000 evra vrednoj kući u Lugu u Novom Pazaru, koja se još vodi na njegovu preminulu majku, a koju će on naslediti nakon ostavinskog postupka.

 

Ukupno procenjena pokretna i nepokretna imovina Nihata Biševca i njegovih najbližih članova porodice procenjena je na više od milion evra.

 

Zukorlić kao poslanik i odbornik u skupštinama Srbije i Novog Pazara mesečno prihoduje oko 120.000 dinara, zvanično je vlasnik stana vrednog 80.000 evra i suvlasnik u tri firme ili organizacije.

 

Ukupno procenjena pokretna i nepokretna imovina Muamera Zukorlića i njegovih najbližih srodnika-oca, brata i sina procenjena je na više od milion evra.

 

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Sulejman Ugljanin živi bez ikakvih primanja iz budžeta, a od imovine poseduje samo luksuznu kuću u centru Novog Pazara procenjenu na 230.000 evra.

 

Pokretna i nepokretna imovina lidera SDA Sandažaka, njegove supruge, brata i ćerke procenjuje se na skoro 300.000 evra

  • user thumb
    Mirso

    Neka objave sta ima veciti ministar,njegov brat Mirso i poslovni partner narko diler Cado. To je najvaznije.

  • user thumb
    Husein

    Kada si pošten onda ne bežiš od odgovornosti. Sramota je da od svih ispitanih Muamer kao bivši i sadašnji skriveni muftija ima najviše, e pa sledite ga i dalje

Napiši komentar: