KRIK objavio imovinsku kartu Nihata Biševca

Ponedeljak , 2018-06-11 | 12:18:13

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac mesečno prima 91.268 dinara i naslednik je dve trećine zemljišta u Varevu vrednog 32.000 evra, objavio je danas KRIK- Mreža za istraživanje kriminala i korupcije.


U novoj bazi lokalnih političara navodi se da Biševac stanuje u 185.000 evra vrednoj kući u Lugu u Novom Pazaru, koja se još vodi na njegovu preminulu majku, a koju će on naslediti nakon ostavinskog postupka.

Ukupno procenjena pokretna i nepokretna imovina Nihata Biševca i njegovih najbližih članova porodice procenjena je na više od milion evra, navodi se u KRIK-ovoj bazi imovine političara.

Njegov brat, koji godinama živi i radi u Nemaćkoj, sa suprugom ima dve kuće u centralnom delu ove zemlje, čija vrednost se procenjuje na ukupno 640.000 evra.

Gradonačelnikova starija sestra u centru Novog Pazara ima kuću, sa poslovnim prostorom u prizemlju, a procenitelji KRIK-a tvde da ona vredi 280.000 evra.

Biševac je pristao za KRIK da govori o svojoj imovini i poslovima, jer smatra da je od velike važnosti za javnost da ovi podaci budu transparentni kako bi građani mogli u svakom trenutku da znaju ko donosi odluke u njihovo ime.

„Želja mi je da to postane standard za sve ljude koji se bave javnim poslovima u Novom Pazaru“, rekao je Biševac.

A.Bajrović


 

  • user thumb
    Mirso

    Neka objave sta ima veciti ministar,njegov brat Mirso i poslovni partner narko diler Cado. To je najvaznije.

  • user thumb
    Husein

    Kada si pošten onda ne bežiš od odgovornosti. Sramota je da od svih ispitanih Muamer kao bivši i sadašnji skriveni muftija ima najviše, e pa sledite ga i dalje

Napiši komentar: