KRIK objavio imovinsku kartu Muamera Zukorlića

Ponedeljak , 2018-06-11 | 11:55:18

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić kao poslanik i odbornik u skupštinama Srbije i Novog Pazara mesečno prihoduje oko 120.000 dinara, zvanično je vlasnik stana vrednog 80.000 evra i suvlasnik u tri firme ili organizacije, objavio je danas KRIK - Mreža za istraživanje kriminala i korupcije.


Njegova supruga Elma vlasnica je porodične kuće procenjene na 490.000 evra i računovodstvene agencije, navodi se u tekstu.

Kako KRIK navodi, Muamer Zukorlić je osnovao je Mufti fondaciju, u čijem su vlasništvu nekretnina u Varevu, kao i livade i šume u opštini Tutin.

Preko te fondacije on je suvlasnik petine udela u kompaniji „Refref“, koja je opet osnovala Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru.

Ukupno procenjena pokretna i nepokretna imovina Muamera Zukorlića i njegovih najbližih srodnika-oca, brata i sina procenjena je na više od milion evra, navodi se u KRIK-ovoj bazi imovine političara.

I.Slezović


 

  • user thumb
    samija

    i šta sa tim?Pazar je pun ljudi koji imaju punooo punooo više,a da ne pišem o onima koji sede u vladi...zaboravih da se ovde radi o Muameru Zukorliću....

Napiši komentar: