Opština kupuje materijal od firme pomoćnika predsednika

Petak , 2018-05-18 | 13:13:42
Lokalna samouprava Tutina odlučila je da kancelarijski materijal, vredan preko 1,2 miliona dinara, kupi od firme “Dersan” koja je, prema nezvaničnim informacijama, u vlasništvu supruge pomoćnika predsednika opštine Safeta Derdemeza.

Ta kompanija pobedila je na nedavno završenom tenderu, a njena ponuda za obe partije je bila povoljnija od ostale dve firme koje su se prijavile.

Za partiju jedan, nabavka kancelarijskog materijala, “Amphora” iz Beograda je dostavila ponudu od 937.560 dinara bez PDV, a “Dersan” ponudu vrednu 934.165 dinara.

Za partiju dva, nabavka tonera, pored ove dve kompanije prijavila se i “Magenta” iz Niša čija je ponuda bila najnepovoljnija, 173.145 dinara. “Amphora” je za prodaju tonera lokalnoj samoupravi tražila 168.909 dinara, a “Dersan” 168.730 dinara.

Za obe partije “Amphora” i “Magenta” su dostavile zatvorene ponude 7. maja, a “Dersan” dan kasnije.

Prema podacima Agencije za privredne registre, vlasnica kompanije “Dersan” je Đuzida Derdemez koja je, prema nezvaničnim saznanjima, supruga pomoćnika predsednika Opštine Tutin Safeta Derdemeza.

N. Kočović

  • user thumb
    tutin_man

    Hahaha pa sta se drugo ocekivalo, cudo se jos nije javio Amel iz inace Predsednikove knjizare... Posle se pitate sto smo pobegli u Nemackoj, pa da ne gledamo tu bruku i bogacenje ljudi iz vlasti

Napiši komentar: