Djoković: Kao da sam igrao prvi meč na turu

Ponedeljak , 2018-03-12 | 13:27:17
Srpski teniser Novak Djoković rekao je da se u meču protiv Japanca Taro Danijela osećao kao da igra prvi meč u karijeri, da je potpuno izgubio ritam i da je napravio preveliki broj neobajšnjivih grešaka.

"Osećao sam se kao da igram prvi meč na ATP turu. Veoma čudno. Mislim, potpuno sam izgubio ritam, sve. Zahvalan sam što sam tako brzo izašao na teren posle operacije. Ali, istovremeno, nisam se uopšte osećao dobro", rekao je Djoković posle meča.

Djoković nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Indijan Velsu, pošto je sinoć izgubio od 109. tenisera na svetu, Japanca Taro Danijela, sa 6:7, 6:4, 1:6.
Bio je to prvi meč Djokovića od poraza od Hjeon Čunga na Australijan openu.

Djoković je poveo protiv Danijela sa 5:2 u prvom setu, ali su nakon toga počele da se gomilaju neiznudjene greške bivšeg broja jedan, kojih je na kraju bilo ukupno 58.

"Napravio sam toliko neiznudjenih grešaka da je ovo bio jedan od onih dana kada niste u mogućnosti da pronadjete ritam sa osnovne linije, posebno na bekhendu. Neobjašnjive, nekarakteristične greške... Ali, pretpostavljam da je sve to deo specifičnih okolnosti u kojima sam u ovom trenutku", rekao je Djoković.


 

Napiši komentar: