Radončić: U 2018. godini da uradimo još više

Petak , 2017-12-29 | 10:47:51

Predsednica Skupštine Novog Pazara Ifeta Radončić pozvala je danas sve odbornike lokalnog parlamenta da ostave razlike iza sebe, da u narednoj godini postave visoke ciljeve i urade još više nego ove kako bi poboljšali uslove života svih građana.


Ona je na svečanoj sednici podsetila da je Skupština Novog Pazara tokom 2017. godine sedam puta zasedala i da je donela niz značajnih odluka za funkcionisanje grada i rešavanje problema svih žitelja.

“Problemi i potrebe građana su na prvom mestu svih organa lokalne samouprave, a posebno Skupštini i nama odbornicima, jer su nas građani izabrali da zastupamo njihove interese. Zato će svaka naredna sednica imati za cilj donošenje i ispunjavanje konkretnih odluka za napredak našeg grada”, poručila je Radončić.

Ona je istakla i da svi članovi lokalnog parlamenta građanima duguju rezultate kojim moraju vratiti poverenje građana u institucije sisteme.

Plenumu su se obratili i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, kao i predsednici svih odborničkih grupa koji su građanima poželeli puno sreće i uspeha u 2018. godini, a pravoslavnim vernicima čestitali predstojeći Božić.

N. Kočović


 

Napiši komentar: