Dvejn Rok Džonson dobio svoju zvezdu u Holivudu

Cetvrtak , 2017-12-14 | 13:52:03
Američki glumac Dvejn Rok Džonson, pored toga što je proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svetu i smatra se najbolje plaćenom zvezdom, dobio je još jedno priznanje - zvezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Igrač američkog fudbala, pofesionalni rvač i potom glumac, prisustvovao je otkrivanju zvezde u prisustvu partnerke Lorin Hašijan i dvogodišnje ćerke.

Džonson (45) rekao je novinarima u Holividu da je zvezda u Holivudu nagrada za njegov dugogodišnji rad i dodao da će 2018. godine biti 18 godina od njegovog prisustva u Holivudu ali i rada "sa mnogo znoja, a i krvi", posebno u rvanju.

Džonson je po mnogima jedan od najvećih profesionalnih rvača svih vremena. Svojim harizmatičnim nastupima i intervjuima postao je jedan od najpopularnijih rvača. Osvojio je brojne svetske, interkontinentalne i teg titule a ubrzo je postao i glumac, pretežno u američkim blok-basterima.

Igrao je filmovima "Povratak mumije", "Kralj Škorpion" i "Dobrodošli u džunglu", kao i u televezijskim serijama "Vesele sedamdesete" , "Porodičan čovek" i "Hana Montana".


 

Napiši komentar: