U Zvezdara teatru 150. izvodjenje predstave Sokin i Bosina

Utorak , 2017-11-28 | 14:08:15
Predstava Sokin i Bosina dr Milice Konstantinović, u režiji Juga Radivojevića, imaće 29. novembra svoje 150. izvođenje u Zvezdara teatru. Tokom godina je zasmejavala i radovala publiku, a glumačku ekipu čine Ljiljana Blagojević, Vesna Stanković, Kalina Kovačević i Viktor Savić.

Predstava Sokin i Bosina na duhovit način predstavlja probleme koji nastaju u porodičnom okruženju kada tašte i svekrve reše da daju savete, traže od članova porodice da prati njihove želje i očekivanja i da ostvarujuje njihove životne potrebe. I to je sve u redu kada ne moraju da ih gledaju svakog dana. Ali šta se desi kada reše da dodju u posetu. Na jedan vikend. Ili čitav život....

"Retki su trenuci kada se slave ovakvi jubileji. Treba da se u jedno slože kvalitet predstave, želja publike da je gleda, želja pozorišta da je neguje i održava. Pozorište je prelepo. Svaki trenutak u pozorištu je praznik svejedno da li ste u publici ili na sceni. A ovakvi datumi su praznik nad praznicima, crveno slovo u našem pozorišnom i životnom kalendaru. 150 puta! Uvek pred prepunom salom bilo da je u Kanadi, Australiji, Evropi ili čuvenoj Zvezdari. Uvek uz burne aplauze i salve smeha. Tako i ovaj stopedeseti put, tako i ubuduće", izjavila je povodom ovog jubileja Ljiljana Blagojević.

Publika jubilarno izvođenje predstave Sokin i Bosina može da pogleda 29. novembra u 20 časova u Zvezdara teatru, a sledeće izvođenje je 23.12.


 

Napiši komentar: