Sjenica: “Složnoj braći” posao od 1,7 miliona evra

Cetvrtak , 2017-10-12 | 12:08:13
Kompanije “Složna braća” iz Nove Varoši i “Divlja rijeka” iz Sjenice pobedile su na tenderu Opštine Sjenica za rekonstrukciju i asfaltiranje puteva na teritoriji te opštine vrednom 170 miliona dinara, saznaje radio Sto plus.

Zajednička ponuda ovih kompanija od 169.899.450 dinara bez, odnosno 203.879.340 dinara sa porezom na dodatu vrednost bila je jedina na tenderu koji je lokalna samouprava raspisala tokom avgusta.

Javnom nabavkom je predviđeno da izvođači radova urade elaborat o stanju kolovoza na putevima na teritoriji Sjenice, izvrše cementnu stabilizaciju kolovoza ukupne površine 68.370 kvadrata i naspu puteve asfaltom debljine šest centimetara.

Rok za izvođenje radova je godinu dana, a garantni rok dve godine od dana primopredaje radova.

Prema podacima iz Agencije za privredne registre, vlasnik 80 odsto kapitala “Složne braće” je Vojko Purić, dok ostatak kompanije pripada Ljiljani Šaponjić.

Ova kompanija je početkom godine pobedila na tenderu za rekonstrukciju gradskih ulica u Novom Pazaru, ali je nakon žalbe “Novi Pazar puta” on poništen, pa je na ponovljenom pobedila novopazarska firma.

Jedini vlasnik “Divlje rijeke” je Nuradin Kurtović.

Napiši komentar: