Živković: Neophodna pobeda nad Teleoptikom

Petak , 2017-09-29 | 09:04:26

Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je danas da veruje da je njegov tim u stanju da osvoji bodove protiv Teleoptika u Beogradu i da na taj način započne uspešnu seriju.


"Bodovi su nam neophodni, a verujem da ćemo pobedom početi niz uspeha koji će trajati duže od pet kola. Ne obazirem se mnogo na rivala, sami sebi smo najveći protivnik jer smo nestabilni. Kad to popravimo, ranije ćemo rešavati utakmice i nećemo biti kažnjavani u finišu, kao u prošlom kolu protiv Radničkog 1923", ocenio je Živković.

Devetoplasirani Novi Pazar ima devet bodova, a u sedmom kolu Prve lige Srbije gostovaće pretposlednjem Teleoptiku, koji je osvojio samo dva boda.

"Bodovni zaostatak za vodećim Dinamom nije veliki, pa ako ispravimo greške, možemo se nadati boljim rezultatima i mestu u vrhu. S druge strane, u ligi nema apsolutnih favorita. Deca iz Teleoptika su talentovana i školovana, za pobedu je potrebno da odigramo čvrsto i agresivno. Ako budemo neozbiljni, imaćemo problema", upozorio je Živković.

On je najavio jednu promenu u timu, pošto će zbog žutih kartona pauzirati igrač sredine terena Kenan Ragipović.

"Tumbanja su nam najmanje potrebna. Nemoguće je stalno iznova uigravati nove fudbalere, pa će iz standardne postave izostati jedino Ragipović zbog kartona", pojasnio je Živković.

Fudbalska utakmica između Teleoptika i Novog Pazara igraće se u nedelju od 15 časova.


 

Napiši komentar: