Sve spremno za festival Stari grad

Petak , 2017-07-28 | 12:16:51

Sve je spremno za muzički festival Stari grad, koji će biti održan u nedelju 30. i u ponedeljak 31. jula na Gradskom šetalištu u Novom Pazaru, rekao je danas direktor ove manifestacije Aladin Imamović.


On je za radio Sto plus podsetio da će prve večeri festivala publika uživati uz kubanski bend Salsa Y punto i grupu Kerber, a da je druga noć rezervisana za koncert Željka Bebeka.

“Festival će otvoriti kubanska atrakcijai Salsa Y punto bend, koja je jedinstvena na ovim prostorima, a njihov nastup počinje u 21 sat. Nakon toga uživaćemo uz muziku rok velikana grupe Kerber, koja prvi put na festivalu nastupa u punom sastavu, a festival ćemo zatvoriti muzikom sjajnog Željka Bebeka”, rekao je Imamović.

Festival ni ove godine neće imati takmičarski karakter, jer nema velikog interesovanja autora da na ovaj način predstave svoj rad koji se sada promoviše putem brojnih muzičkih formata na nacionalnim televizijama.

Organizatori festivala, koji je osnovan 2004. godine, su Mass Entertainment Group i Kulturni centar, a generalni pokrovitelj je lokalna samouprava Novi Pazar.

Festival Stari grad se ove godine održava 13. put.

E.Đulović


 

Napiši komentar: